IMG_7882.jpg

CASE JAAJO LINNONMAA

Jaajo halusi toimistolleen puhelinkopin, joka kunnioittaa Korjaamon ainutlaatuista arkkitehtuuria

CASE KYRÖ DISTILLERY COMPANY

KDC Helsingin toimistolle kaivattiin viihtyvyyttä ja brändin mukaista ilmettä

IMG_7311_edited.jpg
IMG_7235.JPG
CASE:
Kyrö Distillery Company
IMG_7240 2.JPG

Kyrön maailmankuulun ginin ja viskin syntymäpaikka on, kuten niin monen muunkin suomalaisen idean, saunassa.

Kyrö on maailmalla ja eritoten Suomessa tunnettu laadukkaista tuotteistaan, mutta myös vahvasta ja omintakeisesta brändistään. Konstailematon ja maanläheinen brändi henkii samalla laadukkuutta ja sitä intohimoa, joka perustajilla aikanaan saunanlauteilla heräsi.

 

Kyrön Helsingin toimistolle kaivattiin lisää kodikkuutta ja sitä Kyrön tunnelmaa, jota koko brändi henkii. Haluttiin erilainen äänieristetty puhelinkoppi, joten Kyrön co-founder Jouni Ritola otti yhteyttä Piiloon. 

Toiveissa oli jotain saunamaista, kodikasta ja sellaista mikä "sopii Kyrön imagoon ja brändiin."

Piilo suunnitteli kahden hengen työtilan, joka muistuttaa ulkopuolelta latoa ja sisältä sellaista saunaa, missä Kyrö syntyi. Ulkopinta tehtiin kierrätetystä, 100 vuotta vanhoista ladon seinälaudoista ja sisäpuoli aidosta kelopaneelista sekä kotimaisesta kuusesta. 

IMG_7311_edited.jpg
IMG_7240 2.JPG

Piilon ääneneristävyys on noin 30db, mikä häivyttää puheäänet tehokkaasti. Ilmanvaihdon virtaus on 338m3 tunnissa.

Pöytään kaiverrettiin Kyrön pullonkorkeissa komeileva sinetti ja akustiikkatauluissa käytetiin Kyrön omia kuvia. 

"Olemme erittäin tyytyväisiä Piilon toteuttamaan lopputulokseen. Kokouskoppi sopii meille täydellisesti ja on toivottu rauhoittumispaikka toimistollamme. Piilo sai loistavasti kiinni siitä, mitä halusimme ja lopputulos on suorastaan huikea. Tässä tilassa kokoukset jäävät kyllä mieleen!"

      -Jouni Ritola, Co-founder

e2e4d793-e61d-4671-84a4-82d7b8519398.JPG
CASE JAAJO LINNONMAA

Mediapersoona ja sarjayrittäjä Jaajo Linnonmaa valitsi Piilon

Piilo toteutti Jaajo Linnonmaan Kulttuuritehdas Korjaamolla sijaitsevaan toimistoon pelkistetyn tyylikkään, mustan äänieristetyn työskentelytilan.

Suunnittelun lähtökohtana oli Jaajon toive saada tilaan visuaalisesti sopiva ratkaisu joka on "hieno ja hyvä". Kiireisenä miehenä monessa mukana oleva Jaajo antoi ytimekkään toimeksiannon ja on tyytyväinen toteutukseen.

4da323e2-7da1-4b0b-a553-7bcfa37e50be.JPG
 
IMG_7535.JPG

Piilon ulkopinnassa käytettiin kaunista, kolmiulotteista kotimaista paneelia, mutta sisällä haluttiin säilyttää tilan tuntu ja avaruus käyttämällä vaaleaa paneelia ja koivuvaneria. Valaistus on säädettävä ja seinäkiinnitteinen mukiteline vapauttaa pöytätilaa ja vähentää "vesivahingon" riskiä. 

Ääneneristävyyteen asiakas on tyytyväinen. "Edes meikäläisen kälätys ei kuulu läpi!" -Sointu Borg

"Vaikutuin Piilon muista töistä ja lisäksi arvostan kaikkea käsityötä. Kun hintakin oli linjassa muiden ratkaisujen kanssa ja koko prosessi oli helppo ja selkeä, valintani oli selvä. Hienot, personoidut yksityiskohdat yllättivät, kuten radiomiehen 'on air' kyltti, kun koppi on varattu. Onhan tää nyt hieno!"

-Jaajo Linnonmaa